Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Během redesignu webu pro A-technology jsme byli požádání o přepracování jejich technologické kalkulačky. Pro kalkulačku jsme neudělali jen redesign, ale přidali i novou funkcionalitu.

Jak jsme realizovali kompletně nový návrh webové stránky si můžete přečíst v článku Rychlost a spolehlivost webové stránky pro A-technology.

Kde lze kalkulačku využít?

Kalkulačku mohou využít lidé, kteří se rozhodují stavět dům a rádi by věděli, jaké mají možnosti v oblasti vytápění a dalších moderních technologií. Kalkulačka je aktuálně nastavena jen pro ukázkový dům o velikosti 160 m2, ale je v plánu přidat i další. To ale nebrání tomu, aby si uživatelé udělali přehled o technologiích a jejich přibližných cenách.

Jakou kalkulačku jsme vytvořili

Nová kalkulačka v základu funguje podobně jako ta stará, takže se pro uživatele nic nezměnilo a není potřeba, aby se naučil něco nového pro její používání. Klientovi ale přibily nové možnosti. Jednou z nich je možnost zadání rozšíření. Pokud zákazník zaškrtne nějakou z hlavních technologií, nabídnou se mu na výběr rozšíření. Kalkulačka tak získala na přehlednosti a zákazník přesně ví, jaké technologie jsou k čemu navázány. Může si díky tomu i lépe specifikovat svůj požadavek.

Možnosti rozšíření - Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Další novinkou jsou povinná rozšíření. Některé technologie obsahují rozšíření, která je nutné přidat, aby vše vůbec fungovalo. Proto se může stát, že něktérá rozšíření budou už zaškrtlá a nepůjde je odebrat.

Povinná rozšíření - Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Poslední a asi největší rozšíření původní kalkulačky jsou Dotace. Zákazník si může v kalkulačce vybrat jednu z nabízených dotací a automaticky se mu k ní navolí všechny potřebné technologie pro její splnění. Díky tomu je hezky vidět, s čím vším musí počítat, pokud má o danou státní dotaci zájem.

Možnosti dotací - Kalkulačka ve WordPress od Zeni

Chcete-li poslat svou kalkulaci na e-mail, je třeba vyplnit několik základních údajů. Na žádost klienta jsme formulář rozšířili o možnost nahrání dokumentů spojených s vaším projektem. Díky těmto podkladům vám mohou v A-technology připravit návrh na mírů, přesně podle vašich požadavků.

A-technology chce svým klientům dát náhlednout do možností, které mají, a umoňuje jim vybrat si řešení podle svých představ. Přesné řešení je pak možné konzultovat s lidmi z A-technology, kteří vám dodají přesnější informace.

Pokud se vám naše řešení kalkulačky zalíbilo nebo potřebujete pomoci s webem, neváhejte se nám ozvat