Nový plugin pro WordPress – Zeni mapa

Jednou z poptávaných možností pro naše spokojené klienty je vytvoření mapy, kde si společnost či její partneři přejí zaznamenávat jejich prodejny, vzorkovny, výdejny či parkovací místa a zóny. My vám tuto možnost dáme formou nového pluginu!

Jaký byl námět k vytvoření pluginu

Jednoho dne přišel David s tím, že ho klient požádal o připsání jeho partnerů do mapy. V tu chvíli začal zapojovat celý tým a organizovat samotnou tvorbu. Je přesvědčen, stejně jako my všichni ze Zeni, že tato nová perspektiva umožní podnikatelům vyšší spokojenost ať už od zákazníků nebo partnerů.

Nejprve jsme se shodli, že nechceme žádné hardcodování do témy aby tuto možnost mohl využít i další klient. Rozhodli jsme se tedy pro vytvoření nového pluginu pro WordPress, protože dobře kódovaný plugin je daleko lepší než po každé změně témata přepisovat kódy v šabloně.

Nejzásadnější je pro nás vlastnost, že samotný plugin můžeme rozvíjet do nekonečných podob a objevit nekonečno vychytávek a možností.

Současný klient, pro kterého je plugin již hotov

Vytvořili jsme plugin dle klientova zadání a ještě jsme k němu přidali některé námi navržené vychytávky. Mapa se klientovi líbí a využívá jí na více stranách v jediném webu a to v různých provedeních. A přesně toho je daný plugin schopný viz. níže.

Další možnosti

V době Covidové jsme obdrželi další podnět, kterým je možnost dodat do mapy zóny. Možnost zónu zadat dle adres a nejlépe k ní vypsat podrobný popis, například: 

Rozvozová zóna 1 = cena 10,-

Tuto funkci máme dnes již v pluginu zakomponovanou a již přemýšlíme nad dalšími.

O tyto možnosti mají zájem především restaurace, které mají více rozvozových zón a k nim jiné ceny. Ale tento plugin má mnoho možností využití.

Rozvozové zóny - plugin zeni mapa

Tuto možnost mohou využít například:

  • Restaurace;
  • výrobní závody;
  • velkoobchodní dodavatelé;
  • kurýrní, či taxi služby.

Co o pluginu řekl klient?

reming.cz:

„Pro ukázku, s kterými e-shopy a partnery spolupracujeme při prodeji našich výrobků, jsme chtěli vytvořit mapu, do které bychom mohli zaznamenat název e-shopu/partnera, jeho adresu, logo a prolink na URL našeho produktu, a to pro každý produkt zvlášť. Toto jsme zadali našemu správci stránek společnosti Zeni team, a ten nám vytvořil plugin, který toto dokáže viz. produktové stránky na našem webu.

Ondřej Lhotský – majitel

Pokud vás plugin zeni mapa zaujal a máte o něj zájem, ozvěte se přes kontaktní formulář a my se s vámi spojíme.